Ammattitaitoista kuljetuspalvelua. Packalén Bus on tilausajoa harjoittava linja-autoyritys Sipoosta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa teille henkilökohtaisen ja joustavan palvelun. Nykyaikaiset linja-automme ystävällisillä kuljettajilla mahdollistaa teille mukavan matkan.

Packalén Bus – luotettavaa kuljetuspalvelua

Sipoolainen perheyrityksemme Packalén Bus on toiminut kuljetusalalla yli kolmekymmentä vuotta – aina asiakas keskipisteessä. Kuljetamme erilaisia ryhmiä ja yhdistyksiä matkoille ja retkille Suomeen ja Suomen ulkopuolelle.

Bussilla matkustaminen on ilmastoteko

Yhdessä kohti kestävää tulevaisuutta - bussilla matkustaminen on jo itsessään ilmastoteko. Packalén Bus haluaa olla mukana myötävaikuttamassa siihen, että yhä useampi valitsee bussin kulkuvälineeksi ja panostaa siksi sekä asiakkaan matkaan että hyvinvointiin.

Artikkelit

Tulevat matkat 2024

Matkoja on suunnitteilla 😊

Suojaudu hengitystieinfektioilta

Hengitystieinfektioilta voit suojautua ottamalla suositetut rokotukset, sairastathan kotona, pese kädet, yski ja aivasta hihaan. Hyvällä hygienialla suojaat itseäsi ja kanssamatkustajiasi. Arvioi oma riskisi ja käytä tarvittaessa maskia.

Sponsoritoiminta ja hyväntekeväisyys on lähellä sydäntämme

Packalén Bus on Sibbo Vargarna urheiluseuran Friidrott-Yleisurheilu osaston sponsori. Lisäksi tuemme Invalidiliiton avustajakoiratoimintaa: Lahjoitusvaroilla hankitaan avustajakoiria niitä tarvitseville. Varoja ohjataan myös jo työssään toimivien avustajakoirien ylläpitoon.

Sibbo Vargarna logo

Copyright © 2024 Packalén Bus